Konu: 40 yıl(İnanılmaz Komik herkes okumalı) Perş. Tem. 10, 2008 4:46 am
Kadın gece yarısı uyandıgında kocasının yatakta olmadıgını görür.Kalkıp mutfaga gittiginde kocasını yaslı gözlerle kahve icerken bulur -Ne oldu, neyin var; diye sorar. -Adam:40 yıl önceki ciktigimiz günleri hatırlıyormusun?; Kadın çok duygulanır. Demekki kocası 40 yıl önceki yıllarını hatırlayıp, uyuyamamıştır. -Evet; der duygulu bir sesle. Adam: -Daha liseyi yeni bitirmiştik ve sen 18'ine girmek üzere idin.; -Evet; der kadın o günleri hatirlayarak. - Bir gün annen evde yoktu ben size gelmiştim.Hatirliyormusun? -Evet!der kadın gulumseyerek. -Adam:Annen eve erken gelmişti ve bizi yakalamıştı,hatırlıyormusun? -Kadin;Evet; der buruk bir sevgiyle. Kocasının her detayı hatırlamasından memnun ve mutlu. Adam: -Annen odasına gitmiş bir silah ile gelip silahi başima dayamış ve ya kizimla evlenirsin yada seni 40 yil hapse gonderirim,daha 18'ine bile basmadı; demişti. Hatırlıyormusun? -Evet;der kadin gulumseyerek. Adam gözlerindeki yaşları siler ve buruk bir iç çeker: -Bugün hapisten çıkıyor olacaktım !!