Call of Duty 4 Modern Warfare1.6 Patch+Crack 1.6 +"Variety Map Pack"
Yazar
Konu: Call of Duty 4 Modern Warfare1.6 Patch+Crack 1.6 +"Variety Map Pack" Ptsi Tem. 14, 2008 9:39 pm
Infinity Ward'ın yaptığı açıklamaya göre geçtiğimiz yılın en iyi FPS oyunlarından bir tanesi olan Call of Duty 4: Modern Warfare için hazırlanan "Variety Map Pack" ismindeki harita paketi PC versiyonu için yayımlandı! Call of Duty 4: Modern Warfare'in PS3 ve Xbox 360 versiyonları için $10'a satılan harita paketi, PC'de NVIDIA'nın sponsorluğu sayesinde bedava olarak yayımlandı!!!! 282mb lik 1.6 patch'ini +4 yeni harita paketini barındıran dosyaı aşağıdaki adresten indirebilirsiniz!
Ayrıca harita paketi ile birlikte Call of Duty 4: Modern Warfare'i 1.6 versiyonuna yükselten yama da mevcut. Bu yama oyunun çoklu oyuncu modunda görülebilen bazı hataları giderecek ve oyuna birkaç yenilik eklendi.
NOT!: Patch 1.6 282mb lik boyutu var ve içinde boyuttan da anlaşıldığı gibi 4 Yeni harita mevcut! 1.6 patch i indirip kurduktan sonra Yeni yama ile birlikte dört yeni harita (Killzone, Chinatown, Broadcast, Creek) barındırıyor.
Önemli!!!: Bu yama henüz sunucularımızda kurulu olmadığı için, yamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra hemen kurmayınız. Aksi takdirde 1.5 ile çalışan sunucularımıza giremeyeceksiniz ve oyunun singleplayer modunu oynamanız için 1.6 patch için 1.6 Crack' beklemeniz gerekecek! Sunucular hafta sonuna kadar yeni versiyona geçirilmiş olacak.. Yamanın resmi çıkış tarihi yarın gece olduğu için henüz gerekli sunucu dosyaları çıkmış değil.
İşte Patch 1.6 nın içinde 4 yeni harita'nın da beraber geldiğine dahil kanıt resimleri:
Buda güncel resimler [PC]:
Konuyu tamamen kendim hazırladım resmi sitesindeki forumdan ve resmi kaynaklardan faydalanarak yaptım şuan bu dosyaları ve 1.6 patchihçbir yerde bulmak mümkün diğil arkadaşlar sömürün!
Call of Duty 4 Modern Warfare1.6 Patch+Crack 1.6 +"Variety Map Pack"